Marlotte van Hasselt

Al jaren werk ik graag met Hans samen. We noemen onze samenwerking Het Oefenlab. Samen met de cursisten gaan we op zoek naar de essentie van het trainingsonderwerp, het thema.

Hans maakt de training of cursus  luchtig en ook to the point. Er wordt veel gelachen, en er vallen regelmatig kwartjes . Hans weet op een heel charmante en professionele manier de cursist  uit te dagen uit zijn of haar comfortzone te komen en nieuwe wegen uit te proberen.

Kortom: het is een feest om met hem te werken.

Bureau Courage

Mvanhasselt@bureaucourage.com

Tel: 0625066313

Ben Ahuis / Ahuis trainingen

Ik heb 7 jaar lang met Hans gewerkt. Altijd is zijn loyale instelling en flexibele, creatieve geest voelbaar. Daardoor is samenwerken veilig en synergie vanzelfsprekend. Hans is zowel acteur als trainer. Deelnemers gaven Hans altijd de hoogst mogelijke waardering.

 

Marco Bakker

Tragaluz

Met Hans is trainen een feestje en tijdens feestjes voelen mensen zich vrij. Vrij om zich te laten zien. 

Als je niet oprecht nieuwgierig bent naar de ander stokt het gesprek vrij snel. Ook op feestjes. De krachtige rol die Hans inbrengt tijdens onze gezamenlijk trainingen en games is gebaseerd op die nieuwsgierigheid en een enorme ervarings-wijsheid. Daarmee van enorme toegevoegde waarde. Dat mag ik nu al zo’n 20 jaar doen, met-Hans!