Kennismaken Met Hans

Hans Rozestraten. 13-04-1957. Ik woon sinds 2017 in Olst, Overijssel. Getrouwd, kinderen: 2 mooie meiden. Beroep: oefencoach/trainingsacteur/trainer.
Ik ondersteun en organiseer communicatietrainingen in de breedste zin van het woord. Voor onderwijs, overheid, gemeentes, profit en non-profit organisaties. Overal waar onderzoek naar betekenis en effectiviteit van de (je) communicatie van belang is en urgentie heeft.
Met de op de vraag ‘maar wie is Hans van met-hans dan”, heb ik een probleempje…. Die vraag heb ik zelf ook nog niet kunnen beantwoorden. Wie ben ik……Speler, acteur, vader, oom, klusser, clown, oefencoach, entertainer, mantelzorger, trainer. Afhankelijk van context, urgentie, taak en definitie strijden deze en andere rollen om voorrang. Soms conflictmatig, soms in harmonie, wel willen ze allemaal een plekje in het bestaan van met-hans.

Kennis-maken Met-Hans

Ja, dat kan ook, bewust worden van het effect van je gedrag. Door middel van simulatie, confrontatie, spiegelen, feed back. Met Hans krijg je de mogelijkheid om stil te staan bij, terug te kijken op situaties. Al reflecterend bewustzijn ontwikkelen over de gewenstheid daarvan.